De Messias komt!

Nu de zomer toch werkelijk voorbij lijkt en de najaars equinox er aan komt wordt het weer tijd  de herfst met vreugde tegemoet te treden. Een tijd om de in de zomer opgedane energie aan te wenden tot nut en heil van de wereld om ons heen, van hard werken dus. Maar ook een tijd van ontspanning daarna, thuis en buitenhuis in bioscoop, schouwburg of concertzaal. Het seizoen is begonnen, zoals ze zeggen in de wereld van de podiumkunsten. En dus is het weer tijd om kaartjes te bestellen voor ons concert, het concert van de KCOV Amsterdam: De Messiah van Händel op 16 november 2013, 19.30 uur in het Concertgebouw, Amsterdam.  Meer zakelijke informatie vind je hieronder, maar zelf wil ik er dit over zeggen: het belooft, na het overweldigende succes van ons War Requiem, weer een prachtig concert te worden. We werken er aan met veel plezier en aandacht, en dat zal te horen zijn.

En de Messiah, tja, wat moet ik daar nu over zeggen. Een echt Händel-werk, stralend, vol hoop en vertrouwen, met hier en daar een wat donkerder en somberder ondertoon. Velen van jullie zullen het goed kennen, maar dat is geen reden om uit de concertzaal weg te blijven: iedere ‘live’ uitvoering heeft zijn eigen charme en is met een dergelijk werk ook altijd weer indrukwekkend. Ik ben er van overtuigd dat het je zal raken.

Kortom, wacht niet te lang met bestellen. Hoe eerder je bestelt, op e.van.praag@hetnet.nl, hoe beter de plaatsen. Ik wil a.s. maandag de eerste bestelling uit doen gaan, maar ook daarna zijn er via mij nog goede plaatsen te verkrijgen. Kaarten via mij besteld kosten € 32,50, daarmee zijn we nog steeds een van de goedkoopste koren (we kunnen dat doen omdat we steeds een zeer goede zaalbezetting hebben). Programmaboekjes kosten via mij € 1,50, en krijg je als je die tegelijkertijd bestelt,  ook thuis toegestuurd

Ik ben benieuwd hoeveel kaartjes ik kan verkopen! 20, 30, 40. . . ?

Messiah13

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *