Introductie

Dit is de startpagina van het Samenwerkingsverband Persoonlijk Leiderschap bv. (SPL), de paraplu waaronder ik, Erik van Praag,  in samenwerking met anderen mijn commerciële activiteiten had ondergebracht. Deze omvatten:

Ik zei: had ondergebracht, want op 9 januari 2015 ben ik 75 geworden, en dat vond ik een mooie leeftijd om met pensioen te gaan. Helemaal gestopt ben ik echter nog niet: incidenteel doe ik nog coaching en advisering en het transformatiespel (alleen voor hen die zich als groep(je) aanmelden, of incompany). Andere coaches die ik kan aanbevelen: Carien Everwijn (https://www.oneilconsult.nl) en Niels Pilaar (https://nielspilaar.com). Wat betreft The Edge bestaat er alleen nog maar een groep voor gevorderden; zie: https://spirit-in-action.weebly.com.

Als je wilt weten waar ik me vandaag het meest mee bezig houd moet je doorklikken naar mijn biografie, zie: Iets over mezelf. Daar zie je ook mijn publicaties, inclusief mijn laatste boek: Op weg naar jezelf . . . een pelgrimsreis in zeven etappesVoor nadere vragen en inlichtingen: e.van.praag@hetnet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *