Hoop in duistere tijden

Vorige week zei ik dat slechts één ding knaagt aan mijn geluk. Maar er is nog iets dat me dwars zit. En dat is dat we het maar niet voor elkaar krijgen de benodigde subsidie voor de Hope Flowers School in Bethlehem op te halen.

De Hope Flowers School is een lichtpunt in een donkere wereld. Vredesonderwijs, het propageren van een vreedzame samenleving in een omgeving vol vijandbeelden, de creativiteit en de moed die daarvoor nodig zijn, dat verdient onze diepste bewondering. Persoonlijk put ik er hoop uit. De naam zegt het. Als je ook een onsje hoop nodig hebt, en meer over de Hope Flowers School wilt weten, en wilt zien wat ik daarover zeg op youtube, raad ik je aan naar hun Facebookpagina te gaan: www.facebook.com/HopeFlowersSchool. Maar kijk uit! Voor je het weet word je donateur! Levert wel nog meer hoop op.

De komende week, tot en met 9 oktober, ben ik in New York, en daar plan ik niet te bloggen. Dus tot na de negende. . .

3 gedachten over “Hoop in duistere tijden

  1. Pingback: De situatie in het Midden-Oosten - Paul de Blot

  2. George Czapiewski

    Mesnesn maken problemen om vooHTEN SLACHTE DE ANDERE MENSEN. GOD ZAL HUN ALLEMAL STRAFEN. EN TERECHT r religies te vechten. Er is EEN WAARHEID, EEN GOD
    OF HOE JE DE ANDERE WOORD VOOR GEBRUIK..Israel of Palestina of Nederland – wakker worden met jullie onzin over WIE IS MIJN GOD. STOP DAAR ME. iSRAEL EN PALESTINA EN VEEL ANDERE LANDEN DIE VOOR HUN GOD VECHTEN MOETEN ZICH BEZINNEN DAT ER IS EEN GOD. STOP ISRAEL MET MORDEN, STOP PALESTINA MET MORDEN, STOP ONZIN VAN VERSCHILLENDE GOENEN. WIJ DIENEN ALLEMAL EEN GOD, DE WARE GOD, EN NIET DE STOME WORDEN DIE GOD VERTALEN NAAR ANDERE TALEN. gEORGE

  3. maja van der zijden

    Hallo eric van praag via paul de blot kom je zomaar weer langs op mijn scherm. Geweldig wat je nu weer doet. Heb zelf een creatief management training van je gehad en ben op een congres geweest in het Okura hotel. Het heeft mij geleerd dat er een verschil bestaat tussen er willen bij horen en een boodschap afgeven. Waar je kies in je leven voor dat is natuurlijk de hamvraag. Ik geloof ook niet dat we voor een God vechten, het is volgens mij meer een schreeuw naar God om hem bij je kamp te krijgen. Heb een goed zomer in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *